مروری بر اصول اخلاق، کار با حیوانات آزمایشگاهی و روش ها جایگزین آن

یکی از شروط تمامی افراد دخیل در استفاده از حیوانات آزمایشگاهی، قبل از از هرگونه کار با حیوانات، موظف به گذراندن دوره های آموزشی کار با حیوانات آزمایشگاهی (با محوریت اخلاق در پژوهش) و دریافت گواهی مورد تائید کمیته اخلاق، می باشد. بنابراین کلیه اعضای هیات علمی و دانشجویانی که می خواهند منبعد در این زمینه، پژوهش انجام دهند می بایست گواهی مذکور را در سامانه پژوهان ضمیمه نمایند.

این معاونت در نظر دارد جهت ارتقاء بیشتر اساتید و دانشجویان و پژوهشگران مرتبط، کارگاهی با عنوان: مروری بر اصول اخلاق، کار با حیوانات آزمایشگاهی و روش ها جایگزین آن، در روز سه شنبه مورخ 29/09/1401 در مکان سالن توانمندسازی معاونت تحقیقات و فناوری برگزار نماید. شایسته است مراتب به کلیه ی پژوهشگران، اعضای هیات علمی، دانشجویان و سایر ذینفعان اطلاع رسانی گردد

با توجه به محدودیت ثبت نام، با دفتر کمیته اخلاق (سرکار خانم دکتر بالغی) تماس حاصل نمایید. (32207918)